SEGRE

Continuen buscant la suposada víctima d'un assassinat en un narcoassalt a les Borges

Els Mossos d'Esquadra intenten localitzar el cadàver en séquies, camps i camins de la zona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Diferents unitats dels Mossos d'Esquadra continuen buscant aquest dimarts als afores de Les Borges Blanques el cadàver de la suposada víctima d'un assassinat en un narcoassalt que dissabte passat van denunciar tres dels responsables d’una plantació de marihuana a la comissaria. La recerca es realitza, amb el suport d'un dron, per séquies, camps i camins de la zona. Els Mossos van trobar ahir el cotxe del suposat mort, segons ha pogut saber aquest diari.

Una de les sospites és que l’autor o els autors del crim podrien haver-lo llançat a l’aigua o ocultat per dificultar la investigació. Així mateix, tot apunta que el desaparegut és un jove d’uns 20 anys veí de la província de Barcelona, la desaparició del qual ja va ser denunciada el cap de setmana passat pels seus familiars. També es van buscar indicis al vehicle i es van recollir empremtes dactilars.

El cotxe va ser trobat als voltants de l’Escola Agrària de la capital de les Garrigues. Els investigadors, com és habitual en aquests casos, també han demanat autorització judicial per identificar els números de mòbil que hi havia a la zona quan s’hauria produït el crim. Val a recordar que els tres detinguts van afirmar que havien vist la víctima, que feia les funcions de vigilància, mort amb una bossa de plàstic al cap, tal com va avançar SEGRE diumenge.

Són tres homes d’entre 28 a 43 anys de nacionalitat espanyola que ahir van quedar lliures amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Es van acollir al seu dret a no declarar i se’ls imputa, de moment, un delicte contra la salut pública. Els tres van acudir a comissaria acompanyats pels seus advocats perquè anaven a denunciar uns fets extremament greus.La policia catalana investiga aquest estrany cas des de dissabte a la tarda.

Davant de la confessió dels tres individus, agents de la Unitat Territorial d’Investigació (UTI) de Ponent van anar a la plantació però, per sorpresa, no hi van trobar cap cadàver, encara que sí indicis de criminalitat. Els detinguts van afirmar que tenien una plantació de marihuana a la capital de les Garrigues, que havien trobat el vigilant assassinat –amb una bossa de plàstic al cap– i els havien robat les plantes, però que ells no eren els autors del crim. En canvi, ahir es van negar a declarar en seu judicial, la qual cosa encara dificulta més la investigació.

Els Mossos utilitzen un dron en la recerca del cadàver de la suposada víctima d'un crim a les Borges.

Continuen buscant la suposada víctima d'un assassinat en un narcoassalt a les BorgesA. Guerrero

tracking