SEGRE

MUNICIPIS MILLORES

Reforcen pendents de la carretera de Saidí perquè no caiguin roques

Més de 400.000 euros per consolidar un tram i un pas elevat

La zona de l’accés oest de Saidí on s’actuarà.

La zona de l’accés oest de Saidí on s’actuarà.A.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Saidí ha licitat la construcció d’un mur de contenció i un pas per als vianants elevat al carrer La Huerta. L’obra costarà 408.590 euros i ha d’estar feta en quatre mesos, segons l’ajuntament. S’actua a l’accés oest de la localitat, a la carretera A-1234, en un tram de 200 metres que uneix el camí de prolongació del carrer Sant Josep de Calassanç, on s’ubica la gasolinera i la parada d’autobús, i el carrer La Huerta.

El termini per presentar ofertes finalitza el proper 10 de novembre. L’escullera millorarà l’estabilitat del pendent, amb la qual cosa s’evitaran possibles despreniments a l’A-1234. Quant al passeig per als vianants elevat tindrà 2,5 metres d’ample i garantirà la seguretat dels transeünts.

Facilitarà l’accés directe a la parada d’autobús ubicada al costat de la gasolinera i també al tanatori evitant que els vianants transitin pel voral de la carretera. A més, completarà l’actuació que s’està duent a terme en el pendent contigu on el Govern d’Aragó executa per fases els treballs de consolidació de les antigues muralles.

tracking