SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Busquen sense èxit la víctima del crim denunciat a les Borges

No troben indicis a la zona i familiars i amics del jove diuen “estar devastats”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van buscar ahir per tercer dia consecutiu el cadàver del jove desaparegut dissabte passat després que tres responsables d’una plantació de marihuana de les Borges Blanques denunciessin a la comissaria de Lleida que havia estat assassinat en un narcoassalt. Una vegada més, no van trobar-ne cap rastre. La recerca es va centrar en les proximitats de la plantació, oculta a l’interior d’una casa tancada al camí de les Planes, que es troba a uns 500 metres del cementiri municipal.

Els agents van pentinar camps, camins i la quarta séquia del canal d’Urgell, ja que una de les sospites és que podrien haver-lo tirat a l’aigua. En la recerca van participar més d’una vintena d’efectius, entre els quals una desena de policies de Seguretat Ciutadana de la zona i de les unitats de Drons, Canina i Subaquàtica. En principi era l’última jornada que es buscava en aquella zona. Paral·lelament, familiars i amics de la víctima també ho van fer en altres punts de la localitat. Un dels amics va afirmar a aquest diari que “ahir vam mirar per tot l’entorn. Estem desconcertats i devastats”. 

Es tracta d’un jove d’uns vint-i-cinc anys els pares del qual van denunciar-ne la desaparició dissabte. Segons els tres responsables de la plantació, que es troben lliures amb càrrecs, el jove era el vigilant del cultiu i el van veure mort amb una bossa de plàstic al cap. No van aportar més detalls i davant del jutge no van declarar. La investigació se centra en la recerca dels autors, ja que ara mateix es veu com la via més factible per descobrir on es troba el cadàver.

Imatge de la casa on estava oculta la plantació i on s’hauria produït l’assassinat.

Imatge de la casa on estava oculta la plantació i on s’hauria produït l’assassinat.MAITE MONNÉ

Imatge de la casa on estava oculta la plantació i on s’hauria produït l’assassinat.

Imatge de la casa on estava oculta la plantació i on s’hauria produït l’assassinat.MAITE MONNÉ

tracking