SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Atrapats al caure amb el seu vehicle per un barranc a Artesa de Segre

Al vehicle viatjaven dos persones i dos gossos, que van ser rescatats pels Bombers i atesos pel SEM || Ferida en una sortida de via al Solsonès

Els Bombers de la Generalitat van excarcerar els ocupants del vehicle accidentat ahir.

Els Bombers de la Generalitat van excarcerar els ocupants del vehicle accidentat ahir.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir dos persones que van quedar atrapades a l’interior del seu vehicle després de caure per un barranc de cinc metres a Artesa de Segre, a la Noguera. Els serveis d’emergències van rebre l’avís de l’accident a les 11.43 hores, que es va produir en el punt quilomètric 25 a la carretera C-1412b entre Folquer i Comiols. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, el turisme va patir una sortida de via i va acabar caient per un barranc, quedant atrapat en una zona d’arbrat i esbarzers.

Fins al lloc es van traslladar set dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van estabilitzar el vehicle, van netejar la zona amb eines manuals i van excarcerar dos persones i dos gossos de l’interior del turisme. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va atendre al mateix lloc del sinistre els afectats, donant-los d’alta in situ. A la zona també van treballar diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van senyalitzar l’indret on va quedar atrapat el cotxe a l’espera de la seua retirada.

D’altra banda, una dona va resultar ferida de caràcter menys greu en una sortida de via d’un turisme a la carretera C-55 a Clariana de Cardener, al Solsonès. L’accident va tenir lloc a les 13.00 hores al punt quilomètric 74 d’aquesta via, que va quedar tallada en els dos sentits de la marxa durant més de dos hores. Per causes que es desconeixen, el vehicle va patir una sortida de via i va xocar amb un pal elèctric.

La ferida va ser evacuada per una ambulància del SEM a l’hospital de Manresa, segons va informar Trànsit.

Els Bombers de la Generalitat van excarcerar els ocupants del vehicle accidentat ahir.

Els Bombers de la Generalitat van excarcerar els ocupants del vehicle accidentat ahir.GERARD HOYAS

tracking