SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Quatre ferits al bolcar de matinada un cotxe a Vallfogona de Balaguer

Un accident talla l'N-230 al Pont de Suert

Bombers de Lleida i La Seu van fer ahir pràctiques de rescat.

Bombers de Lleida i La Seu van fer ahir pràctiques de rescat.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre joves van resultar ferits ahir a la matinada en un accident de trànsit a Vallfogona de Balaguer. El sinistre es va produir a les 1.28 hores al Camí dels Arcs d’aquesta localitat quan, per causes que es desconeixen, un turisme va sortir de la via i va acabar bolcant. Fins al lloc van acudir quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d’Esquadra.

El conductor va quedar atrapat i va haver de ser rescatat pels Bombers de l’interior del vehicle. El van extreure amb la llitera de fusta. Els quatre van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova amb ferides de diversa consideració.

D’altra banda, la col·lisió entre un camió i un turisme va tallar ahir a la nit i durant una hora l’N-230 al seu pas pel Pont de Suert. El sinistre es va produir a les 20.53 hores i es va saldar amb una persona ferida.Un total de 29 persones han perdut la vida aquest any en accidents a Lleida, onze més que en el mateix període de l’any passat –quan hi va haver un gran descens per les restriccions de mobilitat– i quatre més que el 2019. En vies interurbanes han estat 23 víctimes, mentre que la resta s’han registrat a l’interior de localitats o en camins.

A l’octubre hi va haver dos accidents mortals, ambdós a l’A-2. Un conductor d’Albacete va morir el dia 2 a Alpicat i un veí d’Alcoletge de 55 anys va perdre la vida el 16 arran d’una col·lisió a Bell-lloc. El xòfer que va causar aquest últim sinistre, un veí de Lleida que va fugir a peu, va ser detingut.

D’altra banda, bombers dels parcs de Lleida i de la Seu d’Urgell van fer ahir pràctiques de rescat de ferits en accidents.

tracking