SEGRE

SUCCESSOS ALDARULL

Apunyala un home de matinada al passeig de l'Estació de Balaguer

Els Mossos busquen l'autor de l'agressió || La víctima és un jove que va patir talls de diversa consideració a les cames al ser atacat amb una arma blanca

Imatge de la comissaria dels Mossos de Balaguer.

Imatge de la comissaria dels Mossos de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar i detenir l’home que la matinada de dissabte passat va agredir amb una arma blanca un ciutadà a Balaguer. Els fets van tenir lloc cap a les 5.00 hores als voltants d’un local d’oci nocturn situat al passeig de l’Estació de la capital de la Noguera. Pel que sembla, es va produir un aldarull entre diverses persones per causes que no han transcendit.

Un dels implicats en va agredir un altre amb una arma blanca, segons van informar ahir aquest diari des de la policia catalana. La víctima va patir diversos talls a les cames, havent de ser atès de les ferides. Els talls eren compatibles amb una navalla o una botella trencada.

Els policies van interrogar la víctima i testimonis per identificar l’autor, que podria ser detingut com a presumpte autor de lesions o temptativa d’homicidi. Aquest cap de setmana es va produir un episodi similar a la Seu d’Urgell que va acabar amb un detingut (vegeu el desglossament).Es dona la circumstància que l’Audiència de Lleida va acollir fa un parell de setmanes un judici contra tres joves acusats de clavar una brutal pallissa a dos germans a Balaguer el novembre del 2019. En aquell cas encara no es coneix la sentència.

Les víctimes van relatar en el judici que van ser agredits pels joves amb una barra de ferro, un ganivet i un tornavís, mentre que els acusats van declarar que van ser els germans qui els van agredir. La Fiscalia sol·licita per als tres acusats, en presó preventiva des dels fets, 12 anys de presó per a cada un pels delictes d’intent d’homicidi i lesions. L’acusació particular, representada per Xavier Prats, de Prats Advocats, eleva la petició fins als 15 anys de presó.

El Ministeri Públic també sol·licita que indemnitzin les víctimes amb 35.000 euros i una multa de 5.400 euros per un delicte de danys per tirar pedres contra el vehicle dels germans.

La baralla es va produir a les 5.00 hores de dissabte als voltants d’un local d’oci nocturn

Presó per al jove que va ferir tres persones a la Seu d’Urgell

El jutge de guàrdia de la Seu d’Urgell va decretar l’ingrés preventiu a presó per al jove de 19 anys de la capital de l’Alt Urgell i de nacionalitat colombiana que va ser detingut diumenge acusat de ferir amb arma blanca tres persones en una baralla a l’interior d’una discoteca, com va informar SEGRE dilluns. L’aldarull es va produir cap a les 4.30 hores i els ferits van ser traslladats a la Fundació Sant Hospital amb lesions d’arma blanca. El seu estat no era greu.

També va ser atès l’agressor. A causa de la baralla, la sala principal de la discoteca va ser desallotjada. Des de la direcció del local de lleure van lamentar ahir el succés i van dir que va ser un incident puntual i que els membres de seguretat (tenen el doble dels obligatoris) van actuar immediatament, informa C. Sans

tracking