SEGRE

Els pressupostos permetran fer arribar la fibra òptica a "tots els pobles" del Pirineu, segons Puigneró

El vicepresident destaca que és "una de les principals eines per l'equilibri territorial"

El president i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès i Jordi Puigneró, durant el ple al Parlament d'aquest dimecres.

El president i el vicepresident del Govern, Pere Aragonès i Jordi Puigneró, durant el ple al Parlament d'aquest dimecres.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha assegurat que els pressupostos catalans del 2022 inclouen els "recursos econòmics" necessaris perquè la fibra òptica arribi a "tots els municipis" del Pirineu. Ho ha dit en resposta a una pregunta de la diputada del PSC Sílvia Romero durant la sessió control d'aquest dimecres al ple del Parlament. Puigneró ha reiterat el seu "compromís" en desplegar la xarxa de fibra òptica per tal de "fer realitat" el que considera "una de les principals eines per l'equilibri territorial". "Estar connectats permet desenvolupar el teletreball i fer que l'economia del territori sigui més competent", ha dit el vicepresident.

Sobre els pressupostos del 2022, que el Govern aprovarà el 9 de novembre encara que no tingui assegurat el suport de la CUP, Puigneró ha recordat als grups de la cambra catalana que "és responsabilitat de tots" tirar-los endavant.

tracking