SEGRE

Descobreixen més d'un miler de plantes de marihuana en un magatzem de Torres de Segre

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home

Un cotxe de Mossos d'Esquadra

Un cotxe de Mossos d'EsquadraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous un home, de 55 anys, veí de Terrassa i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública després de descobrir una plantació 'indoor' de marihuana a Torres de Segre.

Segons ha explicat la policia, dijous al matí agents que realitzaven patrullatge per Torres de Segre van rebre l'alerta d’un testimoni que hi havia una escomesa de llum irregular que entrava en un magatzem del carrer Príncep d'Astúries de la població, en la carretera de sortida cap a Aitona. Els mossos van localitzar el lloc i van veure que l'escomesa entrava en un magatzem i en les primeres observacions van sospitar que podrien trobar-se davant un cultiu indoor de marihuana.

Els agents van contactar amb la persona que es trobava al lloc i un cop van accedir a l'interior del magatzem van constatar que hi havia tota una instal·lació de cultiu de marihuana d’uns 100 metres quadrats, amb làmpades, extractors, filtre de carboni, instal·lació de reg i un generador elèctric; amb unes 1.100 plantes en la fase inicial de creixement d'un pam d'alçada. Al lloc també van trobar 3 bosses grans d'escombraries plenes de cabdells de marihuana amb un pes total de 19 kg i 500 testos amb restes de tija tallada d'una anterior collita.

Davant els fets els agents van detenir aquesta persona com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. El detingut passarà properament davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking