SEGRE

ESQUÍ OBRES

Baqueira impulsa un restaurant 'semienterrat' a la muntanya

A més de 2.000 metres d'altitud al sector de Beret

Un edifici ‘integrat’ al paisatge - La imatge virtual mostra l’aspecte del futur edifici, però només una part del qual es veurà des de l’exterior. Una part s’endinsarà a la muntanya i la coberta estarà tapada per terra i vegetació.

Un edifici ‘integrat’ al paisatge - La imatge virtual mostra l’aspecte del futur edifici, però només una part del qual es veurà des de l’exterior. Una part s’endinsarà a la muntanya i la coberta estarà tapada per terra i vegetació.BAQUEIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Baqueira Beret impulsa un nou restaurant al sector de Beret, un edifici semienterrat en el pendent de la muntanya a la zona del Clòt der Os, a més de dos mil metres d’altitud. El projecte, en procés de tramitació ambiental, preveu una inversió de 651.575 euros per construir un immoble de 902 metres quadrats. D’aquesta superfície, més de la meitat (504 metres quadrats) serà una edificació d’una única planta mentre que la resta correspondrà a una àmplia terrassa i a dos plataformes d’accés.

La memòria elaborada per l’estació d’esquí recalca que aquest equipament estarà “integrat a la muntanya”. Amb aquesta finalitat, una part de la qual no serà visible des de l’exterior, a l’endinsar-se a la muntanya, mentre que la coberta haurà d’estar tapada per vegetació. Aquesta construcció pren com a referent d’altres que ja existeixen en estacions d’esquí dels Alps.

Al marge de l’activitat prevista com a bar i restaurant, l’estació d’esquí assenyala que aquest edifici haurà d’exercir també les funcions de “refugi davant de situacions meteorològiques adverses” per als esquiadors i treballadors del complex d’esquí. Així, assenyala que actualment no hi ha altres edificacions on refugiar-se del mal temps als voltants del Clòt der Os.

tracking