SEGRE

Dos mesos sense menjador a la llar d'infants de Castellserà

Queixes de famílies i el consistori, que esperen que Educació autoritzi el servei

Vista del centre històric de Castellserà amb l’església al fons.

Vista del centre històric de Castellserà amb l’església al fons.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cinc alumnes de la llar d’infants de Castellserà segueixen sense servei de menjador escolar dos mesos després d’iniciar el curs a l’espera de rebre l’autorització per part la consellería d’Educació. L’alcalde, Marcel Pujol, va lamentar aquesta situació perquè les famílies afectades havien inscrit els seus fills en aquest centre comptant que disposarien d’aquest servei i tindrien una bona conciliació familiar i laboral.

Pujol va criticar que “la sorpresa va ser que just abans d’iniciar el curs: l’escola va comunicar a les famílies que hi havia hagut un retard en la contractació del monitor per a les línies de P1 i P2 i que la primera setmana hi hauria menjador per a aquests alumnes perquè assumia el cost l’empresa adjudicatària del servei però que a partir del dia 20 de setembre, si no es rebia la notificació d’Educació, el servei no es prestaria perquè no estava autoritzat”. Pujol va criticar que “dos mesos després aquesta notificació encara no ha arribat i els alumnes segueixen sense aquest servei, tan necessari per a algunes famílies que ara tenen moltes dificultats per conciliar la feina amb la cura dels seus fills”.

El passat curs, els alumnes de la llar d’infants portaven la seua carmanyola i el mestre els vigilava, però aquest curs es va oferir el servei de menjador escolar tenint en compte que aquesta llar d’infants depèn d’Educació ja que forma part del programa que permet la seua incorporació a les escoles rurals. El passat curs el centre també va obrir quatre dies tard pel retard en l’assignació d’una tècnica.

tracking