SEGRE

ESQUÍ NOVA TEMPORADA

Boí Taüll estrena obres per obrir les pistes més temps

Nou teleesquí a Puigfalcó i amplia nova pista a les Vaques || Preveu iniciar la temporada a partir del 26 de novembre

Presentació ahir de la temporada d’hivern de FGC.

Presentació ahir de la temporada d’hivern de FGC.FGC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’estació d’esquí de Boí Taüll estrenarà la temporada amb un nou teleesquí a l’àrea de Puigfalcó i l’ampliació de la zona esquiable de les Vaques, amb la creació de la pista Ginebrell. El director comercial, Xavier González, va explicar que aquestes millores evitaran el tancament de pistes per inclemències del temps i per la celebració de competicions. En el cas del teleesquí de Puigfalcó, a la cota 2.550, l’estació ha canviat l’antic remuntador per un altre de “molt més senzill, però que aguanta millor el vent i permet tenir més dies oberta aquesta àrea”, va dir González.

“Amb l’antic telecadira calia tancar els dies de vent”, va dir. No obstant, va afegir que no entrarà en funcionament fins a Nadal. També a la cota 2.550 s’obrirà un punt de restauració, el Mirador del Pirineu.Quant a la pista de Ginebrell, de 800 metres de llargada, s’ha habilitat per permetre que els aficionats puguin esquiar a la zona en els dies en què acull competicions esportives.

Fins ara, els campionats obligaven a tancar aquesta àrea als que no competien. “Ara, a pesar que hi hagi alguna competició, els usuaris podran esquiar-hi igual.” Ferrocarrills de la Generalitat (FGC), propietària de Port Ainé, Espot Esquí i Boí Taüll, va presentar ahir la temporada d’hivern, que arrancarà entre el 26 i el 27 de novembre si les condicions meteorològiques ho permeten. Les estacions mantindran la digitalització de forfets, estrenada l’any passat per la Covid per evitar aglomeracions en taquilles i remuntadors.

La presidenta de FGC, Marta Subirà, va confiar a arribar a l’ocupació del 2019, que va ser un bon any i “volem repetir”, va dir.

tracking