SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Ponts invertirà 570.000 euros a ampliar la seu del consistori

Reformarà les dependències i instal·larà un ascensor

Imatge d’arxiu de les dependències municipals actuals.

Imatge d’arxiu de les dependències municipals actuals.E. F

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ponts invertirà 573.000 euros en la reforma i ampliació de la seu consistorial, a la plaça Planell. L’objectiu és millorar l’accessibilitat de l’edifici, disposar de més espai per a les dependències municipals i abordar la rehabilitació energètica de l’edifici, ubicat al nucli antic de la localitat. Dos empreses han optat al concurs per executar aquestes obres, que seran adjudicades en les properes setmanes, segons va avançar l’alcaldessa, Solés Carabasa.

L’ampliació de l’ajuntament es farà en un immoble annex, en el qual s’ubicarà un ascensor i el nou vestíbul del consistori. Així mateix, es renovarà tota la fusteria exterior i l’aïllament tèrmic de l’edifici per millorar l’eficiència energètica. Carabasa va explicar que també es farà una nova distribució de les dependències municipals, els despatxos i l’oficina d’atenció ciutadana, entre d’altres.

Les obres compten amb una subvenció del Puosc que cobreix el 50% de la inversió. El consistori pagarà la resta amb fons propis i està previst iniciar les obres el primer trimestre del 2022.

tracking