SEGRE

SERVEIS RECOLLIDA DE RESIDUS

Solsona estrena finalment la recollida de brossa porta a porta

Alguns dels cubells penjats ahir a la instal·lació habilitada.

Alguns dels cubells penjats ahir a la instal·lació habilitada.AYUNTAMIENTO DE SOLSONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Solsona va estrenar ahir el sistema domiciliari de recollida de residus després d’anys de preparació després de retirar totes les illes de contenidors dels carrers. El nou model de gestió dels residus busca augmentar la taxa de reciclatge fins al 80%. Ara està en el 45%.

Els dilluns i divendres es recolliran els envasos; els dimarts, dijous i diumenges, l’orgànica; els dijous, el vidre, els diumenges la fracció no reciclable (resta) i els dissabtes el paper i el cartró. Ahir els veïns van començar a treure els cubells a partir de les 20.00 hores fins a la 22.00 hores. S’ha de destacar que els voluminosos es recolliran cada 15 dies prèvia sol·licitud, de la mateixa manera que les restes de poda.

El consistori ha dissenyat un sistema de recollida adaptat a les característiques del municipi, amb cases aïllades, en les quals no cap la possibilitat de recollir els cubells, unifamiliars i un nucli antic amb carrers estrets i molts pendents. En el cas del nucli disseminat del Vinyet, hauran de dipositar els residus en àrees tancades amb accés electrònic.

tracking