SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un incendi en una casa de Torre-serona obliga a reallotjar els seus cinc inquilins

En l’extinció van treballar set dotacions.

En l’extinció van treballar set dotacions.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un incendi va calcinar parcialment una casa a Torre-serona, cosa que va obligar a reallotjar els seus cinc inquilins, que van resultar il·lesos, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El foc es va declarar a les 16.25 hores en un habitatge situat a les proximitats del polígon industrial i fins al lloc van acudir cinc dotacions dels Bombers, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra. A causa del foc, es van desplomar el forjat i gran part de la coberta de la casa, de dos plantes, cosa que va obligar a fer l’extinció des de l’exterior.

A mitja tarda s’hi van incorporar dos dotacions més dels Bombers, que cap a les 20.00 hores van donar el foc per extingit. L’incendi va deixar l’immoble inhabitable i els cinc inquilins que la tenien llogada van ser reallotjats pel propietari, segons va informar Bombers.D’altra banda, ahir a la matinada van sufocar un foc de vegetació agrícola a Butsènit d’Urgell, nucli de Montgai. Van ser alertats a les 0.13 hores i hi van anar dos dotacions.

Per la seua part, els Bombers també van assistir els ocupants d’un cotxe que ahir a última hora de la tarda va xocar contra un senglar a la carretera L-313 a Guissona.

tracking