SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Troben morta una dona al Parc del Segre de la Seu

No hi ha signes de criminalitat

El cadàver de la dona va ser trobat flotant al canal d’aigües tranquil·les del Parc del Segre.

El cadàver de la dona va ser trobat flotant al canal d’aigües tranquil·les del Parc del Segre.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes de la mort d’una dona el cos de la qual va ser trobat sense vida a primera hora del matí d’ahir al Parc del Segre de la Seu d’Urgell. La difunta és una veïna de la capital de l’Alt Urgell de 57 anys. La policia catalana i la Guàrdia Urbana van acudir ahir al matí al Parc del Segre després que una usuària de les instal·lacions veiés que el cos d’una persona flotava al canal d’aigües tranquil·les.

Va ser a les 8.55 hores. Al lloc també van acudir dos dotacions dels Bombers de la Generalitat. Els efectius d’emergència van comprovar que es tractava d’una persona que estava morta. La policia catalana va obrir una investigació per determinar la identitat de la víctima, que va resultar una veïna de la Seu de 57 anys de nacionalitat romanesa, i les causes de la defunció.

Segons els primers indicis, no hi ha signes de criminalitat al cos de la víctima. Posteriorment, es va procedir a l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l’Institut de Medicina Forense per practicar-li l’autòpsia.

tracking