SEGRE

POLÍTICA MUNICIPAL

Vanesa Olivart, primera alcaldessa d'Almacelles

Substitueix Josep Ibarz i promet continuar treballant en la línia de l'exalcalde || Estén la mà a l'oposició i ofereix diàleg

L’alcaldessa, Vanesa Olivart, amb la consellera Violant Cervera.

L’alcaldessa, Vanesa Olivart, amb la consellera Violant Cervera.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple d’Almacelles va elegir ahir Vanesa Olivart (Units per Almacelles) com a alcaldessa i es va convertir en la primera dona que ocupa aquest càrrec. Olivart pren el relleu a Josep Ibarz, que va deixar l’alcaldia després de la sentència que el va inhabilitar durant 9 anys per contractacions a dit. La nova primera edil va agrair a Ibarz “l’impuls que ha donat a la població en els últims anys”.

A més, va adquirir el compromís de continuar treballant en la línia del seu predecessor, “que va posar Almacelles al mapa” i va passar de ser “un poble de passada a una passada de poble”. Olivart també va apostar per continuar millorant equipaments en favor de la ciutadania i donar veu als veïns. “El meu equip i jo volem portar el nostre poble cap a noves fites fins ara mai assolides”, va dir, i va prometre fer-ho allargant la mà a la resta de partits, als quals va oferir diàleg.Per la seua part, ERC, Amunt Almacelles, PSC i Almacelles en Comú, a l’oposició, van exigir a l’alcaldessa que governi amb transparència, que el municipi “sigui notícia per coses bones” i també que doni “una oportunitat al diàleg”.En la sessió també va prendre possessió Fernando Osuna com a edil d’Units per Almacelles. La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i altres càrrecs de la Generalitat també van assistir al ple.

tracking