SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un conductor de Lleida en una col·lisió a l'autovia a Soses

El cotxe que conduïa la víctima, de 70 anys, va xocar contra la part posterior d'un camió || Es tracta de la sisena persona morta aquest any en aquesta carretera

Estat en el qual va quedar el turisme que conduïa la víctima.

Estat en el qual va quedar el turisme que conduïa la víctima.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor de Lleida de 70 anys va perdre la vida ahir a primera hora del matí en un accident a l’autovia A-2 al seu pas pel terme municipal de Soses, segons va informar el Servei Català de Trànsit. El sinistre es va produir a les 6.22 hores al quilòmetre 448 quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme es va encastar contra un camió per la part posterior. A conseqüència de l’impacte va morir el conductor i únic ocupant del turisme.

Es tracta de D.P.A., un veí de Lleida de 70 anys. En el dispositiu del sinistre van participar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’accident va obligar a tallar la carretera en direcció a Fraga durant més de quatre hores i a desviar el trànsit per la sortida d’Alcarràs. Cap a les 10.40 hores es va reobrir la via a la circulació i, al cap d’uns minuts, la situació ja es va normalitzar.

Aquest any han mort 31 persones en accidents a les carreteres de Lleida, les mateixes que el 2019

Amb aquesta d’ahir dilluns, ja són trenta-una les persones que han perdut la vida enguany en accidents de trànsit a les comarques de Lleida, onze més que les que hi va haver en tot l’exercici passat i les mateixes que en el mateix període de l’any 2019, en època prepandèmia.Així mateix, és el sisè sinistre mortal que es registra aquest any a l’autovia A-2 al seu pas per les comarques de Ponent. S’han concentrat en tot just sis mesos. Al juny va perdre la vida un jove motorista a Alcoletge.

A l’agost, va morir un motorista a Bellpuig després de ser atropellat per un conductor drogat, ebri i que va fugir. Dies després va perdre la vida un camioner en un xoc entre dos vehicles pesants, dels quals un es va incendiar. I a l’octubre hi va haver dos víctimes més, el conductor d’un turisme a Alpicat i el conductor d’un totterreny a Bell-lloc.

Aquest últim sinistre el va causar un xòfer ebri que va fugir a peu.D’altra banda, dos camions van xocar ahir al matí a la C-13 a Balaguer. A l’accident es van registrar danys materials. Un dels camioners va haver de ser atès per una crisi d’ansietat, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van activar dos dotacions. El sinistre es va produir a les 9.33 hores i no va causar retencions.

tracking