SEGRE

TEMPORAL INCIDÈNCIES

Alerta davant de més nevades a partir de demà al Pirineu

Podrien deixar vint centímetres més

La imatge de postal que el temporal ha deixat a la Peülla.

La imatge de postal que el temporal ha deixat a la Peülla.METEOVALLSDANEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alerta davant de noves nevades a partir de demà al Pirineu. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) va emetre ahir un avís de perill per a Aran, Ribagorça, Sobirà, Alt Urgell i Cerdanya, davant de la previsió que es puguin acumular més de 20 centímetres de neu nova a les cotes superiors a 1.400 metres. Aquestes precipitacions arribaran després del temporal que en els últims dies ha deixat més de 60 centímetres de neu i ha provocat que el Pirineu hagi registrat el mes de novembre més fred.

Les situació a les carreteres va quedar ahir normalitzada i ja no van ser necessàries les cadenes per circular pel port de la Bonaigua (C-28). Les temperatures van ser ahir una mica més altes, encara que precisament a la Bonaigua es van registrar -8,6 graus; a Boí, -7,6, i a Espot, -6,9, segons les dades del Meteocat.Quant a l’esquí, Tavascan va anunciar que començarà la temporada d’hivern dissabte. Espot ho farà demà i Port del Comte, divendres.

S’afegiran així a Baqueira, Boí Taüll i Port Ainé, que van obrir el cap de setmana passat. Així, totes les pistes estaran obertes per al pont de la Puríssima.

tracking