SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

L'Espluga Calba recupera la Fira Oleotèxtil amb actes presencials

El dimecres festiu, dia 8, amb visites i degustacions d'oli

Presentació, ahir, de la Fira de l’Espluga Calba a la Diputació.

Presentació, ahir, de la Fira de l’Espluga Calba a la Diputació.D.LL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espluga Calba recupera la Fira Oleotèxtil el dimecres 8, dia de la Puríssima i arriba a la setena edició. L’any passat es va suspendre per la Covid i en aquesta ocasió serà de nou presencial, segons va explicar l’alcalde, Josep Cunillera. A la Cooperativa Agrària, com a novetat, es podrà degustar l’oli acabat de premsar i visitar el Molí Vell i l’agrobotiga, on estarà a la venda l’oli guardonat amb diversos premis Spelunca.

També es faran tastos d’altres varietats. El 2019 la cooperativa va vendre més de 5.000 litres. Pel que respecta al sector tèxtil, amb més de cinquanta anys d’experiència en la fabricació de jerseis, la Cooperativa John-Fil, vendrà de nou gèneres de punt de la marca STJOR, amb dissenys del televisiu Òscar Dalmau.

La cooperativa tèxtil, que té una trentena de socis, fa cinquanta-un anys que treballa amb marques de primer nivell i produeix la seua pròpia línia, que suposa el 20% de la facturació. L’alcalde va assenyalar que espera que la jornada atregui el mateix públic que fa dos anys, quan hi va haver vuit-centes persones. També es podrà visitar el castell.

tracking