SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Una brutal col·lisió deixa dos ferits i talla dos hores la C-26 a Balaguer

Imatge de l’estat en el qual van quedar els dos turismes després del sinistre.

Imatge de l’estat en el qual van quedar els dos turismes després del sinistre.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos persones van resultar ferides greus ahir a la tarda en una violenta col·lisió frontal de dos vehicles a la carretera C-26 a la sortida de Balaguer en direcció a Artesa de Segre, segons va informar el Servei Català de Trànsit. L’accident es va produir a les 16.00 hores quan, per causes desconegudes, van xocar frontalment dos turismes a prop de l’enllaç amb la carretera C-13, que va a Camarasa. El sinistre va obligar a tallar la carretera C-26, que va a Andorra, durant prop de dos hores. Fins al lloc van acudir vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver de rescatar els dos ferits, que van quedar atrapats. Van ser evacuats en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova.

La C-26 també va registrar dimecres a la nit dos sortides de via al terme municipal de Cubells. En una, el vehicle va acabar sobre la tanca de protecció i la conductora va resultar ferida. Probablement es van produir per la presència de plaques de gel.

D’altra banda, els Mossos desplegaran des d’avui i fins dimecres un dispositiu especial de trànsit amb motiu del pont. Es preveuen retencions en vies lleidatanes com en els accessos a Andorra. Hi haurà uns 2.700 controls policials.

tracking