SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Mor un cofundador de Jazztel per intoxicació de gas a Bagergue

La víctima és l'empresari madrileny Miguel Salís, de 63 anys

Imatge del dispositiu a primera hora de la tarda d’ahir a Bagergue.

Imatge del dispositiu a primera hora de la tarda d’ahir a Bagergue.POMPIÈRS

Creat:

Actualitzat:

Un home de 63 anys va morir aquest dissabte a la tarda i una dona de mitjana edat va resultar ferida de caràcter crític a l’intoxicar-se tots dos amb gas en un domicili de Bagergue, a Naut Aran. La primera víctima és l’empresari madrileny Miguel Salís Canosa, un dels fundadors de Jazztel i Eolia Renovables, entre altres companyies, segons ha pogut saber aquest diari. Els Pompièrs Emergéncies van rebre a les 14.10 hores diverses trucades alertant de la presència de dos persones inconscients en un domicili de dos plantes.

Pel que sembla, van ser pròxims els que van alertar a l’intentar contactar-hi sense èxit. Els Pompièrs Emergéncies es van desplaçar amb quatre dotacions –una ambulància suport vital avançat, una ambulància bàsica, un camió de salvament i vehicle de comandament– amb un total de dotze efectius. A la seua arribada al número 8 del Camin Pessòla, van localitzar les dos persones inconscients a l’interior de l’habitatge.

Els dos ferits van ser rescatats amb vida però el seu estat era extremament greu. L’home va ser traslladat a l’Espitau Val d’Aran de Vielha, on va morir poc després, mentre que la dona va ser evacuada en helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, a Barcelona, a causa de la simptomatologia d’intoxicació. Paral·lelament, els Pompièrs van ventilar l’immoble i van assistir totes les persones afectades.

També van portar a terme nous mesuraments de comprovació a la zona afectada pel gas i a les 18.20 hores van donar el servei per finalitzat. Per la seua part, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes del succeït i on es va produir la fuga. S’indaga si es va tractar d’una fuita de gas o bé va ser una mala combustió, segons fonts pròximes.

tracking