SEGRE

COMERÇOS BALANÇ

Un mes de botigues obertes a Lleida fins Nadal

Compradors ahir a la tarda a l’Unipreus de Lleida ciutat.

Compradors ahir a la tarda a l’Unipreus de Lleida ciutat.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els comerços de Lleida ciutat poden obrir tots els dies durant un mes fins Nadal. Això es deu al fet que diumenge passat, 28 de novembre, va ser el primer festiu d’obertura autoritzada de la campanya nadalenca. Ahir va ser el segon dia en què els comerços van poder obrir les portes, encara que a l’Eix Comercial el seguiment va ser desigual.

No obstant, establiments que sí que van obrir van explicar que durant la jornada d’ahir van registrar un bon nivell d’afluència i de vendes i que van comptar amb clients de municipis com Fraga, Sabadell, Barcelona o Girona. A aquests dos festius cal afegir que tant avui com dimecres les botigues podran tornar a aixecar les persianes, de la mateixa manera que els dos diumenges vinents. Així mateix, el proper mes de gener els establiments tindran autoritzada l’obertura els dies 2 i 9.

D’altra banda, la Paeria va informar ahir que Autobusos de Lleida reforçarà el servei de les línies L6 i L7 tant avui dilluns com dimecres, des de les 15.00 fins a les 22.00 hores. Amb aquesta mesura, van assegurar des de l’ajuntament de la capital del Segrià, s’aposta “per promoure els desplaçaments en transport públic els dies d’obertura d’establiments comercials, la qual cosa facilita la mobilitat sostenible i potencia el comerç de la ciutat”.

tracking