SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Evolució favorable de la dona intoxicada en un habitatge de Naut Aran

Imatge del dispositiu a primera hora de la tarda d’ahir a Bagergue.

Imatge del dispositiu a primera hora de la tarda d’ahir a Bagergue.POMPIÈRS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La dona de 40 anys que va resultar ferida crítica dissabte en un domicili de Bagergue, a Naut Aran, en el qual va morir un home per intoxicació de monòxid de carboni, evolucionava ahir favorablement a l’hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí, segons van informar a SEGRE fonts solvents. La dona, que seria l’empleada de la llar, va ser evacuada en un helicòpter medicalitzat. Va ser trobada inconscient a l’habitatge al costat de l’home, l’empresari madrileny Miguel Salís, cofundador de Jazztel.

Per la seua part, els Mossos d’Esquadra continuen la investigació del succés. Tot indica que la causa va ser accidental per una fuga de monòxid de carboni o una mala combustió de la caldera. Els investigadors van restringir l’accés a l’habitatge i al pàrquing subterrani.L’apartament en el qual van ser trobades les dos persones inconscients està ubicat en una urbanització de nova construcció amb 11 apartaments de dos plantes situats al Camín Pessòla de Bagergue, a la zona de Naut Aran.

Van ser familiars de Salís els que van alertar que no hi podien contactar. Al lloc van acudir una dotzena d’efectius dels Pompièrs d’Aran que van trobar dos persones inconscients. Miguel Salís, de 63 anys, va ser evacuat a l’hospital de Vielha, on va morir poc després. Ahir es va fer el funeral d’aquest conegut empresari.

tracking