SEGRE

TURISME PONT

L'esquí reobre pistes al remetre el vendaval i la Generalitat alerta davant d'una nova nevada

Boí Taüll, Espot i Port Ainé han rebut més de 14.000 esquiadors des de l'inici del pont

Imatge d'esquiadors a les pistes de Baqueira.

Imatge d'esquiadors a les pistes de Baqueira.BAQUEIRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Boí Taüll va tornar a obrir ahir, després que dilluns no pogués fer-ho a causa del vent. Espot i Port Ainé van reobrir les cotes altes al remetre les fortes ratxes, mentre que Baqueira va recuperar la zona de la Bonaigua. Les pistes es van tornar a omplir ahir i les de l’Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà han rebut més de 14.000 esquiadors des de dissabte.

El port de la Bonaigua va reobrir ahir després que diumenge es tanqués per risc d’allaus. Tanmateix, Protecció Civil va posar ahir en prealerta el pla Neucat davant de la previsió de fortes nevades a Aran, que demà afectaran la resta del Pirineu. El Meteocat va elevar la seua alerta per neu i va pronosticar més de 5 centímetres en cotes superiors dels 700 metres.

També va advertir de fort vent a les comarques del pla.Els hotels, cases rurals i bungalous del Pirineu continuen fregant el ple i no han tingut cancel·lacions malgrat la crida de la Direcció General de Trànsit, que va instar els turistes que fossin al nord d’Espanya que avancessin la tornada davant del risc de nevades.Quant al personal del sector turístic, el president del Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran, Xacobe Bartolomé, va indicar que hi ha “negocis amb menys personal del que seria desitjable”. No obstant, va assenyalar que això no impedeix que funcionin amb normalitat.

Imatge d’esquiadors ahir a les pistes de Baqueira.

Imatge d’esquiadors ahir a les pistes de Baqueira.BAQUEIRA

tracking