SEGRE

AJUNTAMENTS FINANCES

Vielha aprova un pressupost de 6,9 milions i donarà ajuts per a estudiants

Imatge d'arxiu d'una vista de Vielha.

Imatge d'arxiu d'una vista de Vielha.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple de l’ajuntament de Vielha va aprovar ahir el pressupost del 2022 amb els vots a favor de l’equip de govern d’UA, l’abstenció de Convergéncia Aranesa i els sufragis en contra d’Aran Amassa, a l’oposició. Ascendeixen a 6.950.959 euros, la qual cosa representa un increment del 13,91 per cent en relació amb el pressupost d’aquest exercici. La partida més important correspon al projecte urbanístic previst a l’àrea de Coto Março, que preveu una inversió de 543.868 euros.

Es tracta d’una àrea urbana darrere de l’església de Vielha, actualment sense urbanitzar i les obres de la qual s’executaran aquest any. L’alcalde, Juan Antonio Serrano (UA), va apuntar que el projecte fa anys que està aprovat malgrat que no ha estat fins ara quan els propietaris d’aquests terrenys han volgut impulsar la urbanització dels carrers i les parcel·les. Actualment el terra acull horts i alguns camps.

Així mateix, el ple va aprovar una moció per crear una línia d’ajuts per als estudiants matriculats fora de la Val d’Aran durant aquest curs 2021-2022, amb l’objectiu d’ajudar les famílies en uns moments complicats com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19. Aquesta línia d’ajuts va ser aprovada per unanimitat de tots els grups del consistori de Vielha

El ple va aprovar una moció de suport a la candidatura dels Jocs d’Hivern del 2030

Així mateix, durant el ple també es va aprovar una moció de suport a la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern Pirineus Barcelona 2030, que va comptar amb els vots a favor dels grups d’Unitat d’Aran i Convergéncia Aranesa, mentre que Aran Amassa hi va votar en contra.

tracking