SEGRE

Educació defensa que l'institut de Tàrrega va aplicar el protocol antiviolència des del primer moment després de l'agressió a un alumne

Imatge de l'institut Alfons Costafreda, on es van produir els fets el passat 30 de novembre.

Imatge de l'institut Alfons Costafreda, on es van produir els fets el passat 30 de novembre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Departament d’Educació i l’ajuntament de Tàrrega han condemnat l’“agressió” que presumptament va patir un alumne de 12 anys de l’institut Alfons Costafreda per part de dos alumnes més del centre que són germans, de 15 i 12 anys. La víctima ha estat sis dies ingressada a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va haver de ser operada per una fractura de l’òrbita ocular, tal i com ha avançat SEGRE.

Fonts d'Educació han explicat que "s'ha apartat temporalment els dos germans del centre", presumptes autors de l'agressió. Així mateix, han defensat que "l'institut va aplicar des del primer moment el protocol antiviolència i la direcció va parlar amb les dues famílies” alhora que Inspecció de la conselleria treballa en el cas. També han indicat que “hi ha una denúncia, per tant ara caldrà determinar si hi ha responsabilitats penals una vegada finalitzin les investigacions policials". Educació espera "una ràpida recuperació de la víctima" i s'ha posat al costat de la direcció del centre per resoldre el conflicte mentre la Unitat de Suport a l'Alumnat en situació de Violència (USAV) de la conselleria també està en contacte amb l'institut per oferir-li l'acompanyament necessari.

Per la seva part, l'alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan, ha destacat que "la violència mai pot ser la solució".

tracking