SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Un incendi destrueix dos naus d'una empresa d'Artesa de Segre

Els Bombers van tardar 15 hores a extingir el foc, que es va declarar en una firma que elabora palets || Les flames van afectar tres quartes parts de les instal·lacions

Dos bombers treballant ahir de matinada en l’extinció.

Dos bombers treballant ahir de matinada en l’extinció.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quinze hores van necessitar els Bombers la Generalitat per poder extingir un aparatós incendi que es va declarar ahir en una empresa de palets d’Artesa de Segre. El foc es va declarar per causes desconegudes a les 0.17 hores i es van activar una desena de dotacions que, a l’arribar al lloc, van comprovar que estava desenvolupat. No va ser fins a les 2.00 hores quan van poder donar-lo per estabilitzat.

Les flames van afectar dos de les tres naus de l’empresa Guàrdia Roch, a més de maquinària i palets. En total, hi va haver danys en tres quartes parts de les instal·lacions, segons els Bombers.Els efectius desplaçats van continuar remullant durant tota la matinada i el matí i es van fer relleus arran de la tasca “complicada” ja que havia afectat superfícies de fusta. Finalment, al voltant de les 15.30 hores el van poder donar per extingit

Tres dotacions van sufocar ahir a la tarda un incendi en una pila de pneumàtics a Alcarràs

D’altra banda, tres dotacions dels Bombers van treballar ahir a la tarda en un incendi d’una pila de pneumàtics i material divers a l’exterior d’una nau d’Alcarràs, situada a l’altura del quilòmetre 452 de l’autovia A-2.

Van rebre l’avís a les 14.30 hores.Així mateix, dos dotacions van acudir a l’autovia A-22 a Almacelles després de ser alertats a les 11.53 hores d’un foc en un vehicle. Els Bombers també van treballar ahir a la tarda en incendis de vegetació a Balaguer, Sidamon i la partida Quatre Pilans de Lleida. Als afores de la capital de la Noguera, una dotació va ajudar a apagar una crema que es va descontrolar.

A Sidamon van cremar uns marges a prop de l’autovia. A Quatre Pilans van cremar restes de vegetació. Finalment, tres dotacions van acudir a última hora de la tarda d’ahir a Torregrossa després de ser alertats d’un foc de xemeneia.

Van rebre l’avís a les 19.38 hores.

tracking