SEGRE

GASTRONOMIA PRESENTACIONS

El Molí d'Alcanó de Fruits de Ponent presenta l'oli extra Kylatt

Un moment de la presentació de l’oli a Alcanó.

Un moment de la presentació de l’oli a Alcanó.S.B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Molí d’Alcanó, del Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, va celebrar ahir la jornada Kylatt, d’Alcanó al món, en la qual va presentar l’oli d’oliva verge extra de Selecció Especial Praedium Kylatt d’aquesta campanya 2021-2022. L’acte es va dur a terme a la sala polivalent d’aquesta població del Segrià. Va comptar amb la participació del xef amb estrella Michelin de restaurant Hisop, Oriol Ivern, l’expert en gastronomia Jordi Morillo i l’arpista Berta Puigdemasa.

La jornada, que va comptar amb la presència d’unes 80 persones, seguint sempre els protocols de seguretat per la Covid, es va desenvolupar entorn dels valors del cooperativisme, la gastronomia i l’art amb l’oli Kylatt com a protagonista. En aquest sentit, Ivern i Morillo van explicar la seua tasca d’assessorament en el projecte i la seua participació en les degustacions prèvies per a l’elaboració d’aquesta selecció especial.

En la jornada, que va ser moderada pel periodista de Lleida TV Santi Roig, també es van abordar temes com els atributs saludables i gastronòmics de l’oli d’oliva verge.Al final es va poder disfrutar de l’oli amb una tapa de seitó amb pa de pagès del Gremi de Forns de Lleida acompanyat de cervesa artesana. En l’acte va participar el president de la Diputació, Joan Talarn, que va valorar aquestes iniciatives per al territori.

tracking