SEGRE

LLEIDA Y COMARCAS

Salven la vida a un home a Tàrrega

Salven la vida a un home a Tàrrega

Salven la vida a un home a Tàrrega@smemossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van salvar ahir la vida a un home de setanta anys que havia quedat penjat al terrat d’un bloc de nou pisos a la plaça del Carme de Tàrrega. L’incident, les causes del qual es desconeixen i s’investiguen, va generar gran expectació entre els veïns de la població. Al lloc també van acudir efectius de la Policia Local, del SEM i dels Bombers, que van intentar abastar l’home amb un camió escala. El septuagenari, que finalment va poder ser rescatat per dos agents dels Mossos, va ser traslladat a l’hospital Santa Maria de Lleida per ser sotmès a un reconeixement mèdic.

Incendis de vegetació a Agramunt i Bellvís

Els Bombers de la Generalitat van sufocar dissabte a la tarda sengles incendis de vegetació agrícola als municipis d’Agramunt i Bellvís. El primer d’aquests incendis es va originar pocs minuts després de les vuit del vespre al Camí de la Fuliola. Una dotació va apagar en pocs minuts les flames, que van calcinar cinquanta metres quadrats de marges. A Bellvís, el foc es va produir a les 20.46 hores a la zona de la torre dels Conills i va calcinar 100 metres quadrats de vegetació.

Rescat d’un excursionista desorientat a Tremp

Un excursionista desorientat va ser rescatat ahir a la tarda a Tremp pels Bombers de la Generalitat. L’avís es va registrar a les 16.11 hores, quan l’home, que es trobava a la serra de Sant Gervàs, va alertar els serveis d’emergència que s’havia perdut. Els Bombers van activar l’helicòpter, que el va localitzar sa i estalvi mitja hora després.

tracking