SEGRE

CERTÀMENS MODA

Mollerussa recupera els Vestits de Paper amb un total de 51 participants

De procedències molt diverses, entre d'altres, el País Basc, La Rioja o Astúries

L’última edició del certamen es va celebrar el 2019.

L’última edició del certamen es va celebrar el 2019.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de 51 dissenys procedents de diferents punts de la geografia espanyola com el País Basc, La Rioja o Astúries i també comarques de Catalunya com el Baix Ebre, el Monstià i el Vallès Occidental, participen aquest any en el 57 Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa. El certamen torna amb menys inscrits que a l’edició del 2019 (74 en total) encara que l’alcalde, Marc Solsona, va qualificar la xifra de positiva després de la cancel·lació del concurs l’any passat després de la pandèmia de la Covid-19. Així, 21 concursants participen en la categoria de Moda Actual, 13 en Fantasia i 17 en Època, tal com va remarcar el primer edil.

La periodista i presentadora de televisió Ruth Jiménez serà l’encarregada de conduir la gala mentre que la música anirà a càrrec del grup Apocadixie Cotton Pickers. Les entrades per assistir a la gala es poden adquirir a les taquilles del teatre fins divendres, de les 7 de la tarda a les 9 de la nit i també per internet a www.entrades.teatrelamistat.com.L’organització repartirà 13.000 euros en premis. En aquesta edició es mantenen també els premis especials com el Didal d’Or i l’Agulla d’Or.També s’entregarà el premi a la millor model femenina de la mà de la Revista Pasarela de Asfalto, que aquest any s’amplia amb un segon premi al millor model masculí.

Així mateix, es donarà el premi especial al millor aprofitament de les qualitats del paper, dotat amb mil euros i que entrega l’Escola-Museu Emoz de Saragossa, i el premi Emergent’s, que premia amb 600 euros el millor vestit amb disseny innovador i conceptual, i l’entregarà l’empresa Folch La Fàbrica d’Agulles juntament amb un cosidor i material de costura. El jurat el presidirà aquest any el dissenyador Estanislao Solsona.

tracking