SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Torre-serona inicia les obres de les piscines i la zona lúdica

Les primeres del municipi, després d'adjudicar-les per 499.000 €

La zona on es construiran les primeres piscines del poble.

La zona on es construiran les primeres piscines del poble.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Artífex de Barcelona començarà al gener les obres per construir les primeres piscines i renovar la zona lúdica de Torre-serona. L’actuació s’aborda amb retard ja que el primer concurs va quedar desert i s’ha adjudicat a la segona convocatòria després de millorar les condicions econòmiques de licitació, segons va explicar l’alcalde, Agustí Jiménez. El pressupost és de 499.000 euros i la previsió és que estiguin finalitzades en cinc mesos, de manera que la població estrenarà les piscines l’estiu que ve.

Fins ara, els veïns de Torre-serona han utilitzat els complexos de Torrefarrera, Corbins i la Portella, que són els més pròxims amb abonaments sufragats pel consistori. L’actuació preveu la remodelació de la pista poliesportiva, la creació d’una zona de barbacoes i pícnic; i la modernització del parc infantil, que ha quedat obsolet. Es renovarà amb elements més segurs i adaptats a la normativa.

El complex de les piscines, amb una d’infantil i una altra per a adults, estarà annex a la zona lúdica. El projecte compta amb una subvenció del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat (PUOS), que hi aportarà més de 370.000 euros. Les obres han d’estar enllestides el 2022 per no perdre aquesta ajuda, va explicar Jiménez.

A més, es compta amb aportacions de la Diputació i de fons municipals.L’alcalde va indicar que la previsió era adjudicar les obres aquest any però la crisi de materials i personal de les constructores ha demorat el procés. Les piscines són una llarga reivindicació dels veïns de la localitat.

tracking