SEGRE

Bitllets esgotats en els primers vols la Seu-Madrid

Air Nostrum estrena avui la línia i encara queden passatges per al cap de setmana de Nadal

L'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell

L'aeroport d'Andorra-La Seu d'UrgellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Air Nostrum estrena avui els primers vols entre l’aeroport d’Andorra-la Seu i Madrid i els bitllets per a aquest primer cap de setmana ja s’han esgotat. El primer vol s’enlairarà de Barajas a les 14.30 hores i arribarà a l’Alt Urgell a les 16 hores. La tornada a la capital espanyola des de l’aeroport alturgellenc està prevista per a les 16.50 hores. Aeroports de Catalunya ha habilitat un enllaç a la pàgina web de l’aeroport per accedir a la compra dels passatges i ahir ja sortien esgotats els primers bitllets, que es van posar a la venda a preus a partir de 59 euros el trajecte en classe turista i a partir de 279 euros en classe business.

Tanmateix, encara queden bitllets disponibles per als vols del segon cap de setmana, en plena campanya de Nadal. La filial regional d’Iberia ha adaptat les dates i volarà dijous, dia 23 de desembre, en lloc de divendres. El mateix passarà el tercer cap de setmana de la nova operativa i els vols del dia 31 passaran al 30. L’aerolínia Air Nostrum utilitzarà dos tipus d’aeronaus per a la connexió entre la Seu i Madrid. Es tracta d’una ATR-72, que mai podrà anar al màxim de la seua capacitat, i una ATR-42.

L’aerolínia ha anunciat que operarà 210 vols a l’any. El pla de negoci contempla transportar uns 10.000 passatgers “en el millor dels casos”, segons el Govern d’Andorra, el seu promotor. El cost econòmic màxim que aportarà l’executiu serà de 630.000 euros. La voluntat del Principat i de la companyia també és connectar la Seu d’Urgell amb París i, en una tercera fase, amb Lisboa.

tracking