SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Un jove de la Seu d'Urgell mor en un accident a Barcelona

La víctima, de 28 anys, va patir una caiguda amb moto ahir a la matinada a Sant Gervasi || Commoció a la capital de l'Alt Urgell

Una ambulancia del SEM en una imatge d'arxiu.

Una ambulancia del SEM en una imatge d'arxiu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un veí de la Seu d’Urgell de 28 anys va morir ahir a la matinada en un accident de trànsit a Barcelona. La víctima és Adrià Paz i la notícia de la defunció va provocar ahir commoció a la capital de l’Alt Urgell. Era membre de la comissió de festes i havia jugat a futbol sala amb el club Atlètic Club la Seu d’Urgell.

El sinistre es va produir cap a la 1.15 hores a l’altura del número 97 de l’avinguda de J.V. Foix, al districte de Sant Gervasi, quan el lleidatà, que conduïa una moto, va tenir una caiguda per motius que es desconeixen, segons va informar la Guàrdia Urbana de la capital catalana. A la motocicleta viatjava un altre passatger que va resultar ferit lleu.Fins al lloc de l’accident van acudir agents de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, que es van fer càrrec de la investigació del sinistre, dotacions dels Bombers de Barcelona i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

En un comunicat, l’ajuntament barceloní va lamentar la mort del motorista, va traslladar el seu condol a la família i amistats i va reafirmar el seu compromís per continuar treballant per poder reduir les víctimes en els sinistres de trànsit. És la dotzena víctima mortal en sinistre de trànsit a la capital catalana aquest any. 

Dissabte a la nit va morir un altre motorista a causa d’un accident múltiple a la ciutat de Badalona. La víctima tenia 34 anys.

Sortida de via a la C-14 a Vilanova de l’Aguda

El conductor d’un turisme va resultar ferit lleu a primera hora del matí d’ahir en un accident de trànsit a la carretera C-14 al seu pas pel terme municipal de Vilanova de l’Aguda, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El sinistre va ocórrer a les 7.47 hores al quilòmetre 127 quan, per causes que es desconeixen, un turisme va sortir de la via i va acabar en un marge en un punt en el qual la boira era densa. El conductor, de 40 anys, va resultar ferit lleu. Al lloc dels fets van acudir Bombers, Mossos d’Esquadra i SEM. D’altra banda, ahir a la tarda hi va haver fins a cinc quilòmetres de retencions a la sortida d’Andorra cap a la Seu d’Urgell.

tracking