SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Nous vestidors per al camp de futbol de Bell-lloc

El consistori enderroca els antics i en construeix uns altres per a principis del 2022 || Amb un pressupost de 144.238 euros

Les obres per enderrocar els antics vestidors.

Les obres per enderrocar els antics vestidors.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de Bell-lloc porta a terme aquesta setmana les obres de demolició de l’antics vestidors del camp de futbol, unes obres que s’han adjudicat a l’empresa de Lleida B. Biosca SL per un import de 5.596,01 euros. Es tracta d’una vella reivindicació municipal, ja que l’estat d’aquest equipament en feia inviable l’ús.

Per aquesta raó, els jugadors s’havien de desplaçar fins a altres equipaments més llunyans com el pavelló poliesportiu. L’antic equipament serà substituït per un nou edifici que ja es construeix en un dels laterals del camp de futbol i que es preveu inaugurar a començaments de l’any que ve.Tal com va explicar ahir l’alcalde, Ramon Cònsola, es tracta d’un edifici d’uns cent metres quadrats aproximadament que comptarà amb dos vestidors per als jugadors i també un altre per als àrbitres. Així mateix, inclou una sala per a reunions del club de futbol local.

Les esmentades obres es van adjudicar a l’empresa GSC Integral SL per un import de 144.238 euros. El camp de futbol es troba ubicat pròxim a les piscines, un equipament que el consistori traslladarà en uns terrenys pròxims als accessos al municipi des de l’N-II i l’autovia.

tracking