SEGRE

ALIMENTACIÓ ARTESANAL

La venda de torrons d'Agramunt creix fins a un 50% respecte al 2020

Iguala i fins i tot supera les xifres prèvies a la pandèmia || Els tradicionals segueixen sent els més venuts però augmenta la demanda de noves varietats d'autor

La botiga de Torrons Vicens d’Agramunt.

La botiga de Torrons Vicens d’Agramunt.LAIA PEDRÓS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les portes de Nadal, els torronaires d’Agramunt han constatat aquesta setmana que les vendes han recuperat i, en alguns casos, superat el ritme anterior a la pandèmia. Coincideixen a afirmar que l’augment respecte a l’any passat va del 20% al 50%. Ángel Velasco, de Torrons Vicens, afirma que “la campanya està anant molt bé, és un èxit.

Hem augmentat molt les vendes, un 50% més que l’any passat i una mica més que el 2019, abans de la pandèmia”. Velasco va destacar que “els clients valoren els torrons de proximitat elaborats amb productes de qualitat”. Pel que fa a les novetats d’aquest any, va apuntar que “tenen molt bona acollida” i va citar com a exemples el torró de polvoró, de llimó, de cirera i de macadàmia.

Més enllà d’aquesta campanya, l’empresa ha rebut aquesta setmana el vistiplau d’Urbanisme per ampliar el Museu del Torró en una masia.Àngel Jubete, de Torrons Virginias, també es va mostrar “molt satisfet” amb el desenvolupament de la campanya. “Hem augmentat les vendes un 20 per cent de mitjana, especialment en grans superfícies.” Tanmateix, va apuntar que després de l’explosió de casos de Covid, “hi ha hagut un canvi de tendència des de dissabte, sembla que la gent té por”. Va afegir que les novetats han estat un “gran èxit”, sobretot, els de la gamma denominada Sublime, com el de mel i mató i el de pa amb tomata, oli verd i flor de sal.Zoe Valero, de Torrons Fèlix, es va afegir també a les valoracions positives.

“A la Fira del Torró vam notar que els ànims de la gent eren bons i aquestes setmanes s’ha corroborat”, diu. Pel que fa a vendes, va assegurar que “hem igualat les del 2019, l’últim Nadal abans de la pandèmia” i els torrons més venuts són els clàssics de rovell torrat, el dur i el tou. Malgrat tot, va destacar que “cada vegada hi ha més vendes de torrons d’autor, la gent vol coses diferents i la nostra estrella és el caprici de tres xocolates”.

La botiga de Torrons Vicens d’Agramunt.

La botiga de Torrons Vicens d’Agramunt.LAIA PEDRÓS

tracking