SEGRE

EQUIPAMENTS OBRES

La piscina coberta de Mollerussa reobrirà al febrer després de mesos d'obres

La reforma finalitzarà el 19 de gener i requerirà comprovacions

La instal·lació de nova maquinària per aconseguir un estalvi energètic a l’equipament.

La instal·lació de nova maquinària per aconseguir un estalvi energètic a l’equipament.A.MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de millora de la piscina coberta finalitzaran al gener i la previsió de l’ajuntament de Mollerussa és que a començaments del mes de febrer l’equipament recuperi l’activitat normal, com són els tradicionals cursos de natació. Així ho va confirmar l’alcalde, Marc Solsona, que va remarcar que les obres van a bon ritme, malgrat retards ocasionats per l’entrega de materials. Segons el primer edil, l’objectiu és que el dia 19 del mes vinent les piscines “es posin en marxa”, amb l’ompliment i comprovació dels treballs que s’hi han portat a terme.

Aquesta obra es va adjudicar a l’empresa Refrigeració Miquel Garcia SL per 252.501 euros, dels quals un 70 per cent són finançats a través del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat. La piscina va tancar portes a l’estiu, encara que va obrir de forma temporal a mitjans de setembre i durant unes tres setmanes només per a usuaris de bany lliure. Les obres es van iniciar durant l’última quinzena d’octubre.

El projecte preveu un estalvi energètic del 32%, que es traduirà en un estalvi del 26% anual a la factura del gas i la llum per la qual cosa el consistori preveu recuperar en quatre anys els 80.000 euros de fons propis invertits.

tracking