SEGRE

INFRACCIONS DENÚNCIES

Desmantellen una festa rave il·legal que s'anava a celebrar a l'estany d'Ivars

Equips per a la festa, decomissats per Mossos i Rurals.

Equips per a la festa, decomissats per Mossos i Rurals.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i els Agents Rurals van desmantellar ahir una festa il·legal tipus rave que s’havia iniciat a l’espai natural protegit de l’estany d’Ivars, al terme de Vila-sana, al Pla d’Urgell. A primera hora, Mossos d’Esquadra i Agents Rurals van rebre l’avís que es podria estar celebrant una festa, ja que un testimoni havia sentit música pels voltants de l’estany. Al lloc es trobava un grup de persones que havien arribat en una furgoneta i ja tenien preparat i en funcionament altaveus, taula de so i mescles, equips de potència i un ordinador.

Agents de la Unitat Regional de Policia Administrativa van identificar el responsable de la instal·lació i set persones més, d’entre dinou i vint-i-un anys, veïns de la província de Barcelona. El responsable va ser denunciat per una presumpta infracció per a l’organització d’una festa il·legal i serà derivada als serveis territorials de jocs i espectacles de la Generalitat. Per assegurar l’acabament de la festa, també es van decomissar els equips musicals.

Així mateix, un dels participants va ser denunciat per tinença de substàncies estupefaents. Tot apunta que van arribar ahir al lloc i estaven pendents que s’hi sumessin més persones.

tracking