SEGRE

MUNICIPIS POLÈMICA

Juneda no suprimirà el mercadillo dominical malgrat les crítiques

El mercat de Juneda atreu més de 3.000 persones.

El mercat de Juneda atreu més de 3.000 persones.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Juneda conservarà el mercat d’antiguitats i articles de segona mà que se celebra cada diumenge malgrat el desacord de tots els grups de l’oposició a l’ajuntament, que van presentar una moció conjunta per a la suspensió cautelar de l’esdeveniment al ple celebrat la setmana passada. Els sis vots en contra de JxCat, al govern, van vetar aquesta iniciativa, que va rebre el suport de Junts per Juneda-AM (3 edils), Juneda Som Totes (1) i PSC (1). Segons va assenyalar l’alcalde, Antoni Villas, intentaran reparar les deficiències que es plantegen respecte als estacionaments, la seguretat i la higiene.

“No hi ha motius per suprimir una activitat econòmica que reporta beneficis a la població, per la qual cosa es regularan tots els aspectes que han propiciat crítiques”, va puntualitzar. El mercadillo de Juneda compta amb 120 parades i atreu cada diumenge més de 3.000 visitants. Ocupa una superfície de més de mil metres als afores del municipi i des de la suspensió del mercat d’Arbeca, el nombre de compradors i de venedors dels encants s’ha disparat.

Arbeca va descartar definitivament a l’octubre acollir el mercat dominical de segona mà, al corroborar que el consistori seria responsable davant de la venda de material irregular.En un altre ordre de coses, el ple va aprovar la construcció d’una sala laica al costat del cementiri per a esdeveniments aconfessionals que podrà ser utilitzada per altres comunitats religioses que no siguin cristianes.

tracking