SEGRE

Tres morts i una desena de ferits en un accident múltiple a l'AP-2 a Castelldans

Hi ha hagut una vintena de vehicles implicats || L'autopista s'ha obert en sentit Lleida i es manté tallada en sentit Barcelona

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'accident múltiple que ha obligat aquest divendres a tallar l'AP-2 a Castelldans ha provocat tres víctimes mortals i una desena de ferits. Han mort el conductor d'una furgoneta i una passatgera posterior, menor d’edat. Els altres dos ocupants del vehicle, un d’ells també menor, han resultat ferits crítics i han sigut evacuats a l’Hospital Arnau de Vilanova. La passatgera davantera ha mort finalment a l’hospital, segons el Servei Català de Trànsit. Els dos adults morts són veïns de Barcelona de 38 i 37 anys.

A la mateixa zona, on hi ha boira molt densa, s’han produït dos accidents més, un d’ells en sentit Barcelona, també múltiples. En total, en els 3 accidents, s’hi ha vist implicats més d’una vintena de vehicles, entre els quals diversos camions

A banda dels quatre afectats que viatjaven a la furgoneta, el SEM ha atès 8 persones més: 1 greu traslladat a l’Arnau de Vilanova i 7 lleus, 4 traslladats a l’Arnau de Vilanova, 1 al CAP de Borges i 2 altes in situ.

Arran de la incidència, s’han activat trenta patrulles dels Mossos d’Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i vint ambulàncies i l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que també ha activat l’equip de psicòlegs.

Els serveis d'emergència han rebut el primer avís del xoc en cadena a les 4.47 hores.

L'autopista ha estat tallada en els dos sentits de la marxa fins a les 11 del matí. Després, la calçada en sentit Lleida ha estat oberta, mentre que en sentit Barcelona s'ha mantingut  tallada fins a la tarda, quan ja ha estat restablera la circulació (consulta l'estat del trànsit)

Ampliarem la informació

Un dels camions implicats en l'accident.

Un dels camions implicats en l'accident.Jordi Echevarria

L'autopista està tallada en els dos sentits de la marxa.

Almenys dos morts i dos ferits en un accident múltiple a l'AP-2 a CastelldansJordi Echevarria

tracking