SEGRE

MEDI AMBIENT ABOCAMENTS

Denunciat un abocament d'uralita a la Noguera

Els sacs amb fibrociment apareguts a Ivars de Noguera.

Els sacs amb fibrociment apareguts a Ivars de Noguera.A. I .N

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Ivars de Noguera ha denunciat un abocament d’uralita en un finca privada ubicada en el límit entre aquest municipi i Castillonroi. Es tracta d’una desena de sacs de 50 quilos cada un que contenen material d’obra i uralita (fibrociment), altament tòxic. L’alcalde, Josep Magrí, va explicar que l’abocament va ser trobat la setmana passada a la partida de la Garriga, una finca d’un veí de la localitat que està en el límit amb Aragó.

El consistori va fer una crida a través de les xarxes per trobar els autors de l’abocament d’aquest material tòxic. També van sol·licitar que si algú havia vist com es produïen els fets que es posessin en contacte amb el consistori. Els titulars de la finca van denunciar els fets davant de la Guàrdia Civil.

Magrí va afegir que els veïns han de denunciar aquest tipus d’abocaments “perquè ara han de ser els titulars d’aquesta propietat els que s’han de fer càrrec de la neteja”, va dir. Aquest material causa problemes de salut a causa de la seua gran toxicitat.

tracking