SEGRE

TRIBUNALS SENTÈNCIES

Presó per robar càpsules de cafè en un supermercat de Vallfogona de Balaguer

Vallfogona de Balaguer

Vallfogona de Balaguer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat a vuit mesos de presó un home i una dona per robar càpsules de cafè en un supermercat a Vallfogona de Balaguer. El tribunal confirma així la pena imposada en primera instància pel Jutjat Penal 1 de Lleida per un delicte de furt i desestima el recurs presentat pels acusats, que al·legaven vulneració del dret de presumpció d’innocència. A més de la pena de presó, els acusats hauran d’indemnitzar l’establiment amb 709 euros pels perjudicis soferts.

Segons relata la sentència, els fets van tenir lloc el gener del 2019 quan els acusats, en companyia de dos persones més i de comú acord, van accedir en dos ocasions al Carrefour Market de Vallfogona de Balaguer i van sostreure caixes amb càpsules de cafè que prèviament van introduir en bosses. La identificació dels autors del robatori es va fer, segons l’Audiència, gràcies a la declaració de la responsable de l’establiment, que va visionar l’enregistrament de les càmeres de seguretat i va reconèixer els acusats quan van tornar a l’establiment nou dies després del furt. Segons el seu relat, els productes sostrets eren caixes de càpsules de cafè per valor de 709,39 euros, ja que van comprovar que la prestatgeria era buida i que els esmentats productes sortien a l’estoc de l’ordinador.

També els agents van visionar les imatges i van corroborar que les persones que s’hi veien eren les mateixes que es va identificar 9 dies més tard. Per aquesta raó, rebutgen el recurs plantejat per la defensa, a l’assegurar que l’autoria del robatori ha quedat acreditada. La sentència encara no és ferma i pot ser recorreguda davant del TSJC.

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.

Vista de la seu dels jutjats de Lleida al Canyeret.SEGRE

tracking