SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Ferit greu un conductor de patinet elèctric en un atropellament a Tàrrega

Imatge d'arxiu d'un patinet

Imatge d'arxiu d'un patinet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conductor d’un patinet elèctric va resultar ferit greu ahir a la nit en un atropellament a Tàrrega. L’accident es va produir a les 20.50 hores al carrer Sant Pelegrí. El sinistre va tenir lloc quan un vehicle que circulava pel carrer Segle XX va creuar la via en direcció al carrer Sant Josep i va envestir el patinet.

Al lloc van acudir la Policia Local, els Bombers de la Generalitat i el Sistema d’Emergènces Mèdiques (SEM). El conductor del vehicle de mobilitat personal (VMP) va caure a terra i, pel que sembla, l’altre li va passar per sobre de les cames. L’home va ser evacuat en ambulància a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida amb pronòstic greu, segons va informar el SEM a aquest diari.

La Policia Local ha obert una investigació per aclarir les causes del sinistre.Els accidents amb patinets elèctrics implicats s’han disparat en els últims anys. Per exemple, l’any passat a la ciutat de Lleida es van doblar els casos i en un dels successos una vianant va perdre la vida. Va ser el 21 de setembre i la víctima era una dona de 78 anys.

tracking