SEGRE

TRÀNSIT SUCCESSOS

Ferits en accidents a Torrelameu i Oliana

Cues cap a Andorra per un altre sinistre

Imatge de les cues ahir al migdia a la Seu d’Urgell en direcció a Andorra.

Imatge de les cues ahir al migdia a la Seu d’Urgell en direcció a Andorra.RÀDIO SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van resultar ferides de diversa consideració ahir a la tarda a sengles sortides de via a les carreteres C-12 i C-14 a Torrelameu i Oliana, respectivament. El primer accident es va produir a les 15.06 hores a la C-12 quan un vehicle va sortir de la via i va acabar xocant contra una arqueta de reg i un arbre, segons van informar els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar dos dotacions fins al lloc. Una dona va patir un traumatisme cranial i va ser evacuada a l’hospital Arnau de Vilanova.

Una hora després, a les 16.00 hores, un turisme va sortir de la carretera i va acabar bolcant a Oliana. Dos persones van resultar ferides mentre que tres menors van quedar il·lesos. Tanmateix, tots van ser evacuats a l’hospital Arnau, segons va informar el SEM, que va activar tres ambulàncies.

D’altra banda, una col·lisió per encalç entre dos vehicles a l’interior d’un túnel de l’N-145 va provocar retencions ahir al migdia entre la Seu i Andorra. El sinistre es va produir a les 12.29 hores i no hi va haver ferits. La carretera es va tallar en ambdós sentits, la qual cosa va ocasionar cues fins passades les 15.00.

tracking