SEGRE

EQUIPAMENTS SERVEIS

Tremp inicia a La Lira les obres de l'Escola de Música

Carreteres finalitza la rotonda a la C-13

La polèmica rotonda de la C-13 a Tremp ja està finalitzada.

La polèmica rotonda de la C-13 a Tremp ja està finalitzada.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Tremp abordarà aquest mes les primeres obres de l’Escola de Música a l’edifici de La Lira, de titularitat municipal. Els treballs consistiran a adaptar aquest espai a una nova distribució interior per acollir el centre d’educació musical. Els treballs costaran 603.929 euros, finançats per ajuts del Pla d’Obres del Govern (POUS) i fons del consistori.

L’edil d’Urbanisme, Antoni Flores, va apuntar que l’objectiu és que el centre estigui finalitzat per iniciar les classes el curs vinent. Disposarà de deu aules, tant individuals com col·lectives, una aula d’informàtica, una sala polivalent i despatxos per als professors. L’escola serà supramunicipal per a alumnes de tota la comarca.D’altra banda, les obres de la polèmica rotonda de la carretera C-13 a Tremp que porta a terme la Generalitat a la sortida cap a Talarn ja estan gairebé acabades, a falta només de senyalització.

A l’estiu, els veïns van presentar noves queixes després de l’inici del treballs, adduint que dificultava l’accés als garatges, entre altres objeccions. Carreteres va introduir modificacions i el gruix de les obres està acabat.

tracking