SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferit de gravetat un nen de cinc anys atropellat per un trineu a Andorra

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEM

Imatge d'arxiu d'una ambulància operativa del SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nen de cinc anys va resultar ferit de gravetat divendres passat al ser atropellat a la Vall d’Incles d’Andorra per un trineu, segons va informar el Diari d’Andorra. La família del petit es trobava en una zona propera al riu quan uns joves van perdre el control del trineu i van atropellar el nen. Com a conseqüència del fort impacte, el menor va patir una ruptura del fèmur de la cama dreta i va haver de ser operat d’urgència a l’hospital Nostra Senyora Meritxell.

Segons va relatar el pare al Diari d’Andorra, després de la cirurgia el petit haurà d’estar-se en llit durant dos mesos i posteriorment sis mesos en cadira de rodes, en funció de l’evolució. La família, de Barcelona i amb segona residència al Principat, es trobava de vacances quan es va produir l’accident i ara espera el seguiment mèdic del nen i les instruccions per traslladar-lo a la capital catalana.

Lamenten que la família dels joves que van atropellar el menor de cinc anys abandonés el lloc sense esperar l’arribada de l’ambulància ni interessar-se pel seu estat. “Ha passat tot molt ràpid i no sabem com actuar”, explica el pare del nen ferit, que de moment no havia denunciat els fets.

tracking