SEGRE

POLICIA COMANDAMENTS

Tres lleidatans a la nova cúpula dels Mossos del comissari Estela

Segueix David Boneta i s'incorporen Jordi Salvia i Xavier Sellart

David Boneta.

David Boneta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van presentar ahir la segona fase de reestructuració organitzativa del cos, que comptarà amb més presència de dones, després del nomenament del nou comissari en cap de la policia, el lleidatà Josep Maria Estela, en substitució del major Josep Lluís Trapero, que encara no té destinació. En aquesta cúpula hi ha la presència de tres lleidatans més. El comissari David Boneta, natural de Tremp, torna a ser el cap de la Comissaria Superior de Coordinació Territorial després que fa menys d’un any passés a la direcció operativa del cos.

Boneta, amb una dilatada trajectòria, va ser entre els anys 2011 i 2017 cap de l’Àrea Bàsica Segrià-Garrigues-Pla d’Urgell fins que va ascendir a comissari, i va passar a dirigir la regió policial Camp de Tarragona. També s’hi incorpora Jordi Salvia com a subcap de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC). Salvia era, des de fa més d’una dècada, cap de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la Regió de Ponent.

El tercer lleidatà a la cúpula és l’inspector Xavier Sellart, que a partir d’ara serà el cap de la Divisió de Policia Científica. Sellart ha estat inspector en cap de l’Àrea Central d’Anàlisi de Criminalitat (ACAC). A més, s’ha de destacar que el segon de Boneta serà el comissari Josep Lluís Rossell, que entre els anys 2012 i 2016 va ser cap de la Regió de Ponent. Aquesta reestructuració ha causat certa polèmica per alguns relleus.

David Boneta.

David Boneta.

tracking