SEGRE

Acusats de vendre cocaïna a un menor d'Artesa de Segre que va ser hospitalitzat

Vista d'Artesa de Segre

Investiguen la mort violenta d'un home a Artesa de SegreSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida té previst acollir avui la vista oral contra vuit acusats de vendre cocaïna a un adolescent de 15 anys a Artesa de Segre. Els fets van tenir lloc el 2018 i les parts podrien haver arribat a un acord que evitaria la celebració del judici. Segons aquest pacte, que s’ha de confirmar avui, els acusats acceptarien una pena cada un de dos anys de presó per un delicte de tràfic de drogues que causen greus danys a la salut.

Inicialment, la Fiscalia sol·licitava una condemna per a cadascun dels acusats de set anys de presó. En cas d’acceptar l’acord i la pena de dos anys, els acusats hauran d’admetre els fets. El judici estava previst que se celebrés avui i demà.

Segons l’escrit d’acusació del Ministeri Públic, els fets es van conèixer l’any 2018 arran de la denúncia dels pares d’un menor de quinze anys que va haver de ser hospitalitzat a causa del consum de drogues. Els pares van acudir a comissaria per posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra la venda de substàncies estupefaents a menors i es va iniciar una investigació, que va poder identificar els suposats responsables de la venda de cocaïna.

Dissabte passat, els Mossos van detenir a l’avinguda Blondel de Lleida un home que va ser sorprès amb diverses dosis de cocaïna, per la qual cosa va ser arrestat per un delicte de tràfic de drogues. Per una altra banda, continuen les diligències d’investigació sobre la macropartida de 620 quilos de cocaïna trobats fa una setmana en un rotor que va arribar a Lleida procedent de Panamà, per la qual ha estat empresonat l’empresari lleidatà que va adquirir la peça.

tracking