SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Dos ferits, un de greu, en una brutal col·lisió a Artesa de Segre

Una altra conductora pateix lesions al bolcar el cotxe en un túnel de Salàs de Pallars

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una brutal col·lisió entre un camió i una furgoneta es va saldar ahir amb dos persones ferides, una de les quals de gravetat, a la carretera C-26 a Artesa de Segre. Els serveis d’emergències van rebre l’avís passades les 8 del matí quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir un xoc entre un camió i una furgoneta al punt quilomètric 50 d’aquesta via, a la Noguera. Fins al lloc dels fets es van desplaçar set dotacions dels Bombers, que van haver d’excarcerar el conductor de la furgoneta, que va quedar atrapat a causa de la col·lisió.

Els efectius del SEM van atendre al mateix lloc un dels afectats, ferit lleu i que va rebre l’alta en aquell moment, mentre que van evacuar l’altre conductor en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. A causa de l’accident, es va tallar la circulació en aquest tram durant quatre hores, fins a la retirada dels vehicles.

Minuts abans, a les 8.08 hores, una altra conductora va resultar ferida al bolcar el seu vehicle a la carretera C-13 a Salàs de Pallars. El vehicle va xocar amb un lateral del túnel dels Feixancs i la conductora va ser evacuada en estat menys greu a l’hospital del Pallars, a Tremp.

Per una altra banda, l’eliminació dels peatges eleva un 40% els accidents a les autopistes catalanes, amb l’AP-7 al capdavant en l’increment de trànsit i sinistres des del passat 1 de setembre, en comparació amb el mateix període de l’any 2019, segons va publicar ahir La Vanguardia. A les comarques lleidatanes, l’any passat va tancar amb un total de 37 víctimes mortals a la carretera, disset més que el 2020, tornant a nivells de prepandèmia.

Vehicle bolcat ahir a l’interior del túnel dels Feixancs, a la C-13, a Salàs de Pallars.

Vehicle bolcat ahir a l’interior del túnel dels Feixancs, a la C-13, a Salàs de Pallars.JORDI ECHEVARRIA

tracking