SEGRE

TRIBUNALS JUDICI

Condemnats per vendre droga a un menor a Artesa de Segre

Imatge del judici ahir a l’Audiència de Lleida.

Imatge del judici ahir a l’Audiència de Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida va condemnar ahir a sengles penes de dos anys de presó set persones acusades de vendre cocaïna a un adolescent de 15 anys a Artesa de Segre que va haver de ser hospitalitzat. Va ser un judici per conformitat després de l’acord al qual van arribar les parts i després que els acusats reconeguessin els fets. Hi havia una vuitena persona acusada que no es va presentar a judici i de la qual se n’ha ordenat la recerca per jutjat-la.

La Fiscalia sol·licitava inicialment una condemna per a cadascun dels acusats de set anys de presó. L’acord suposa la suspensió de la pena de presó sempre que no reincideixin. Els fets es van conèixer el 2018 arran de la denúncia dels pares d’un menor de 15 anys que va haver de ser hospitalitzat a causa del consum de drogues.

Els pares van anar a comissaria per posar en coneixement dels Mossos d’Esquadra la venda de substàncies estupefaents a menors i es va iniciar una investigació, que va poder identificar els suposats responsables de la venda de cocaïna.

tracking