SEGRE

TURISME CAMPANYA D?HIVERN

Més de 3.600 persones gaudeixen del Dia de la Neu

Carrera infantil de trineus a Boí Taüll.

Carrera infantil de trineus a Boí Taüll.BOÍ TAÜLL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 3.616 persones van gaudir ahir a les estacions de muntanya de Lleida de Ferrocarrils de la Generalitat deCatalunya (FGC) –Port Ainé, Espot i Boí Taüll– de la gran festa internacional de la neu, el Dia Mundial de la Neu, en què nens i famílies van participar en diferents activitats en un dia marcat pel bon temps. La cita d’aquest any ha tingut molt més èxit que l’anterior, ja que, a causa de les restriccions per la pandèmia, fa un any només hi van participar 561 persones. Així, ahir a Port Ainé, amb uns 1.700 visitants, i a Espot, amb 716, es va celebrar una sortida guiada de raquetes de neu dirigida a nens amb l’objectiu de conèixer els valors de la naturalesa.

D’altra banda, a Boí, on hi va haver més de 1.200 esquiadors, es va organitzar una divertida carrera infantil de trineus. Paral·lelament, els visitants també van poder disfrutar de la neu amb música en directe a Font Ginebrell i, per acabar la jornada, Silent Disc va posar punt final a la festa. A Catalunya també es van organitzar activitats a la Molina, Vall de Núria i Vallter.

A tot el món hi havia programats fins a 148 esdeveniments en 42 països. Així mateix, a Baqueira, el bon temps també va atreure molta gent.

Carrera infantil de trineus a Boí Taüll.

Carrera infantil de trineus a Boí Taüll.BOÍ TAÜLL

tracking